Cum devin membru ASCPD?

PASUL 1 – Poti solicita înscrierea în Asociație prin completarea unei CERERE DE ADEZIUNE (DOAR MEMBRI NOI), iar pentru a fi acceptat, un candidat trebuie să fi absolvit un curs de specialitate în domeniul protecției datelor sau să fie angajat într-o organizație unde are atribuții în acest domeniu. Formularul de adeziune se incarca o singura data, împreună cu dovada absolviri unui curs de specializare în domeniul protecției datelor sau o adeverință de la locul de muncă privind încadrarea și atribuțiile în domeniul protecției datelor. In urma analizei formularului de adeziune, Consiliul Director ASCPD va anunta decizia de acceptare sau respingere

PASUL 2 – Alegerea tipului de membership 

Inainte de a alege tipul de membership va recomandam sa cititi STATUTUL ASCPD

Ce tip de membership ti se potriveste cel mai bine ?

Membru simpatizant Membru Activ Membru Corporate
1.Includerea in grupul de discutii

Nu presupune implicare activa in proiectele si campaniile asociatiei sau participare la sesiuni de training sau conferinte.

 

Prin aportul financiar membrul simpatizant participa la dezvoltarea proiectelor asocitiei.

1. email de tipul nume.prenume@ascpd.ro

2.Includerea in grupul de discutii

3.participarea la zece sesiuni de training anuale (webinar)

4.participarea la diverse conferinte nationale si internationale cu taxa redusa ( este valabil pentru evenimentele la care ASCPD este partener)

5.membrii ACTIVI  își pot dezvolta cunoștințele prin participarea la campanii si proiecte

6.dreptul de a promova calitatea de membru ASCPD

7. dreptul de a aparea in registrul public al membrilor ASCPD

 

Ca membru corporate puteti desemna pana la 5 persoane, pe care le puteti modifica pe parcursul membership-ului, toate aceste persoane beneficiind de toate avantajele ca membrii ACTIVI.

Conform hotararii Consiliului Director ASCPD, valoarea cotizatiei pentru persoane fizice – MEMBRII SIMPATIZANTI, pe anul 2024, este de 250 lei/an. Consiliul Director ASCPD a decis stabilirea cotizatiei  pentru persoane fizice – MEMBRII ACTIVI, pe anul 2024, este urmatoarea:
– 250 lei pentru înscrierile si plata pana la data de 30.06.2024
– 150 lei pentru înscrierile dupa data de 30.06.2024 si plata pana la data de 31.12.2024
 Consiliul Director ASCPD a decis stabilirea cotizatiei pentru ORGANIZATII, pe anul 2024, la valoarea de 1000 lei.

 

PASUL 3 –  Completarea CERERII 2024  si achitarea cotizatiei. 

Fiecare persoana ( membru nou, membru activ) va completa o cerere de inscriere/actualizare date personale si va primi prin email in maxim 7 zile un document cu informarea de plata a cotizatiei, conform optiunilor alese.

ATENTIE! Aceasta document este doar informare de plata si nu este un document fiscal. Contravaloarea cotizatiei se evidentiaza in contabilitate prin chitanta fiscala, in cazul platilor in numerar, sau prin ordinul de plata, in cazul transferurilor bancare. Nu se emit facturi fiscale, avand in vedere statutul ONG si prevederilor Codului fiscal. Contul bancar s-a schimba si va rog sa utilizati informatiile de pe informarea de plata a cotizatiei.

 

vps gazduire web gazduire website