Cum devin membru ASCPD?

PASUL 1 – Poti solicita înscrierea în Asociație prin completarea unei CERERE DE ADEZIUNE, iar pentru a fi acceptat, un candidat trebuie să fi absolvit un curs de specialitate în domeniul protecției datelor sau să fie angajat într-o organizație unde are atribuții în acest domeniu. Formularul de adeziune se incarca o singura data, împreună cu dovada absolviri unui curs de specializare în domeniul protecției datelor sau o adeverință de la locul de muncă privind încadrarea și atribuțiile în domeniul protecției datelor. In urma analizei formularului de adeziune, Consiliul Director ASCPD va anunta decizia de acceptare sau respingere

PASUL 2 – Alegerea tipului de membership 

Inainte de a alege tipul de membership va recomandam sa cititi STATUTUL ASCPD și despre PROIECTELE ASCPD 2020-2022

Ce tip de membership ti se potriveste cel mai bine ?

Membru simpatizant Membru Activ Membru Corporate
1.Includerea in grupul de discutii

Nu presupune implicare activa in proiectele si campaniile asociatiei sau participare la sesiuni de training sau conferinte.

 

Prin aportul financiar membrul simpatizant participa la dezvoltarea proiectelor asocitiei.

1. email de tipul nume.prenume@ascpd.ro

2.Includerea in grupul de discutii

3.participarea la zece sesiuni de training anuale (webinar)

4.participarea la diverse conferinte nationale si internationale cu taxa redusa ( este valabil pentru evenimentele la care ASCPD este partener)

5.membrii ACTIVI  își pot dezvolta cunoștințele prin participarea la campanii si proiecte

6.dreptul de a promova calitatea de membru ASCPD

 

Ca membru corporate puteti desemna pana la 5 persoane, pe care le puteti modifica pe parcursul membership-ului, toate aceste persoane beneficiind de toate avantajele ca membrii ACTIVI.

Conform hotararii Consiliului Director ASCPD, valoarea cotizatiei pentru persoane fizice – MEMBRII SIMPATIZANTI, pe anul 2021, este de 100 lei/an. Consiliul Director ASCPD a decis stabilirea cotizatiei  pentru persoane fizice – MEMBRII ACTIVI, pe anul 2021, este urmatoarea:
– 100 lei pentru plata anuala pana la data de 31.03.2021
– 25 lei pentru plata trimestriala cu scadenta in ultima zi din prima luna din semestru
– 10 lei pentru plata lunara cu scandeta in ultima zi din luna
 Consiliul Director ASCPD a decis stabilirea cotizatiei pentru ORGANIZATII, pe anul 2021, la valoarea de 500 lei.

 

PASUL 3 –  Completarea CERERII ANUALE si achitarea cotizatiei. 

Fiecare membru inscris in Asociatie va completa urmatorul formular si va primi prin email un document cu informarea de plata a cotizatiei, conform optiunilor alese.

ATENTIE! Aceasta document este doar informare de plata si nu este un document fiscal. Contravaloarea cotizatiei se evidentiaza in contabilitate prin chitanta fiscala, in cazul platilor in numerar, sau prin ordinul de plata, in cazul transferurilor bancare. Nu se emit facturi fiscala, avand in vedere statutul ONG si prevederilor Codului fiscal. Contul bancar s-a schimba si va rog sa utilizati informatiile de pe informarea de plata a cotizatiei.

CERERE ANUALA DE INSCRIERE / PRELUNGIRE ASCPD

Campurile marcate cu * sunt obligatoriiDeclar că am luat cunoștință de conținutul Notei de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Asociatia Specialistilor in Confidentialitatea si Protectia Datelor (ASCPD) și cunosc condițiile privind exercitarea drepturilor mele
(Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi consultată aici)