Susține-ne prin directionarea a 2% din impozitul pe venit 

Știi că poți redirecționa 2% din impozitul pe venit, către ONG-ul preferat, până pe 15 martie 2019?

Este vorba despre impozitul aferent veniturilor tale, pe care angajatorul îl plătește, în numele tău, statului.

Măcar acești 2% nu-i lăsă sa fie distribuiți discreționar, disipându-se în diverse bugete ”esențiale”, cum ar fi pensiile speciale. Deși vorbim de sume mici, de ordinul zecilor de ei, pentru noi orice ajutor este bine venit și apreciat.

Alege să susții un ONG precum ASCPD care lupta pentru tine și pentru toți cei dragi ție, fără să te coste practic nimic. Decide tu unde sa ajungă o mica parte a banilor munciți de tine.

Cu siguranță te întrebi ”de ce sa nu direcționez cei 2% către copii?” sau ”de ce să-i susțin eu pe ăștia, ce fac ei pentru mine?”

Nu-ți cerem să alegi între noi și organizațiile care luptă pentru o viață mai buna a copiilor defavorizați sau pentru drepturile lor, însa vrem să știi că și noi, prin prisma activității noastre, luptăm pentru ei. Copii sunt mult mai vulnerabili în ceea ce privește protecția datelor personale și necesită protecții speciale, mai ales având în vedere că părinților le este tot mai greu sa controleze conținutul online pe care copii lor îl accesează.

Cu toate acestea, eforturile noastre nu sunt concentrate doar înspre protejarea copiilor. Încercăm să te protejăm pe tine și toate persoanele dragi ție, luptându-ne să împiedicăm ca datele tuturor românilor să devină, spre exemplu, parte al unui studiu comportamental menit sa ne influențeze preferințele.
Deși ne-am început activitatea abia în septembrie anul trecut, suntem mândri de ce am realizat până cum și ne propunem să continuam în același ritm accelerat.

Afla ce proiecte avem pentru 2019:

1.Inițierea unei campanii de informare și educare a persoanelor vizate

2. Lansarea unui portal destinat persoanelor vizate și oferirea de consultanță primară gratuită către acestea prin intermediul membrilor ASCPD

3. Editarea și lansarea unei reviste / newsletter lunar cu scopul pregătirii profesionale continue a specialiștilor în confidențialitate și protecția datelor

4. Lansarea programului destinat dezvoltării și susținerii membrilor asociației ASCPD (e-learning) și organizarea unor intalniri bianuale pentru toți membrii organizației

5. Realizarea mai multor proiecte de cercetare printre care “Stadiul implementării GDPR în spitalele din România” si “Studiul comparativ privind gradul de conștientizare a importanței datelor cu caracter personal în România și Republica Moldova”

6. Susținerea și stimularea schimburilor de experiență în România și în străinătate-  Bruxelles, Republica Moldova, ICO, EDPB.

7. Organizarea primei conferinte nationale ASCPD in luna Noiembrie 2019.

 

Te-ai hotărât să ne susții? Iată cum poți face asta:

  • Dacă ai veniturile obținute din salarii si pensii

Pasul 1: Descarcă DECLARATIA 230. (link catre formularul incarcat in ascpd.ro)

Am completat noi declarația cu datele asociației și tu trebuie doar să mai adaugi datele tale personale și să o semnezi. Nu este nevoie să calculezi și să treci tu în declarație valoarea aferentă procentului 2%. Acest lucru îl vor face funcționarii ANAF.

Pasul 2: Transmite catre ANAF declarația completată și semnată. Poți face acest lucru în mai multe feluri, alege modalitatea cea mai ușoară pentru tine:

  1. Contacteaza-ne la numarul 0769-041202 si gasim cea mai usoara modalitate de a ajunge formularul la un membru ASCPD si apoi ne ocupam de transmiterea catre ANAF

  2. mergi și o depui la sediul  ANAF de care aparții. Aici găsești lista cu adresele sucursalelor ANAF din toate orașele.
  3. o trimiți prin poșta cu confirmare de primire catre ANAF 
  4. o încarci personal în Spatiul Virtual ANAF., daca ai cont deja creat si semnatura electronica
  • Dacă ai venituri obținute (și) din alte surse (PFA, drepturi de autor, chirii, etc)

Accesează Spațiul Privat Virtual și completează  declarația unică la Capitolul 1, Secțiunea 6.A precum în exemplul de mai jos.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau asistență în vederea completării declarației unice, te încurajăm să ne contactezi!

Iți mulțumim că ești alături de noi!

Cu drag, echipa ASCPD

 

vps gazduire web gazduire website