Membri fondatori

Marius DUMITRESCU este licentiat in stiinte politice, cu master in marketing, avand si o experienta de peste 15 ani in implementarea si gestionare solutiilor software medical si farmaceutic. In 2018 a absolvit studiile privind protectia datelor la Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative – Centrul pentru Protecția Datelor (CPD) din cadrul Universitatii “Petru Maior” din Tîrgu-Mureș. Este directorul editorial al unei publicatii destinate comunitatii medicale si farmaceutice din Romania, efortul de a informa si educa cadrele medicale fiind recunoscut prin mai multe premii din partea organizatiilor profesionale ale acestora. Este formator si lector, sustinand  mai multe sesiuni educationale pe teme precum securitatea datelor, Regulamentul General privind Protectia Datelor si management organizational. Este implicat activ in organizarea unor evenimente cu traditie in domeniul sanitar romanesc, in special in sfera medicala, a farmacoeconomiei si a managemetului sanitar.

Motto-ul lui: „Singur merg mai repede. Impreuna ajungem mai departe.”

 

Cristiana DECA este licentiata in drept cu un  Masterat in Dreptul European, avand o experienta de 10 ani in domeniul juridic si peste 5 ani in domeniul protectiei datelor personale. Absolventa a unui curs de Analiza datelor in business la Warton Business School. Este expert in protectia datelor, recunoscut de Ministerul Muncii. Co-presedinte al retelei IAPP Knowledgenet Romania si membru IAPP. Singurul expert in protectia datelor din Romania reprezentat al retelei europene E-Health HUB. Este formator si evaluator, sustinand de-alungul timpului sesiuni educationale pe tema protectiei datelor personale. Pasionata de IT, un alt domeniu în care ea își pune amprenta, este cel de legal design, un domeniu juridic nou ce presupune transformarea documentelor juridice intr-o experienta placuta pentru utilizatori, fiind in curs de absolvire a unui masterat in domeniul la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T) Se implică activ în acțiuni de binefacere a femeilor abuzate și a mamelor singure, având relații solide de colaborare cu numeroase fundații.

Motto-ul ei: „Scopul nu este să devii mai bun decât alt om, ci mai bun decât tine.”

 

 Alin OLTEANU – este licentiat in Drept, cu un Master in Drept Fiscal si membru al Baroului Bucuresti din anul 2010, avocat partener al Casei de avocatura “Olteanu si Asociatii” – una dintrele cele mai vechi case de avocatura din Romania. Membru fondator al Asociatiei Societatea Avocatilor din București – asociatie infiintata cu scopul reprezentarii intereselor avocatilor. Cu experienta  in drept civil si drept european, Alin a descoperit in ultimii ani o  pasiune pentru protectia datelor personale fiind unul dintre domeniile pe care il aprofundeaza la momentul actual.

 

 

Cristian DECA este licentiat in Drept, cu un Master in Dreptul European si inca unul in Dreptul Afacerilor, mediator, membru al Consiliului de Mediere din România, consilier juridic definitiv, membru de onoare al Colegiului Consilierilor Juridici București, cu o experienta de 10 ani in domeniul juridic si 5 ani in domeniul protectiei datelor personale. Este expert in protectia datelor, recunoscut de Ministerul Muncii. Membru I.A.P.P.- cea mai mare asociatie de specialisti in confidentialtiate si protectia datelor din lume. Este formator si evaluator, sustinand de-alungul timpului sesiuni educationale pe tema protectiei datelor personale. In prezent, Cristian este in curs de absolvire a unui curs de securitate cibernetica la Harvard. Pasionat de business, in prezent Cristian se ocupa de dezvoltarea programelor de protectia datelor pentru unele dintre cele mai mari companii din Romania.
Motto-ul lui: „Iubeste-ți familia, muncește din greu și trăiește viața cu pasiune.”

vps gazduire web gazduire website